Αγαπητοί συνάδελφοι μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Ελληνικού Ινστιτούτου Καρδιολογίας και Μεταβολισμού αποκτάμε μία καινούργια δίοδο επικοινωνίας, όπου θα μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας.

Σκοπός μας η συνεχής και προγραμματισμένη επιμόρφωση των Ελλήνων ιατρών και πολιτών, επί των εξελίξεων στην προληπτική, θεραπευτική και ερευνητική Καρδιολογία και Μεταβολισμό.

Προτεραιότητά μας αποτελεί η έγκυρη ενημέρωση όλων των συναδέλφων Ιατρών μέσω της διοργάνωσης σεμιναρίων, διαλέξεων, δημοσίων συζητήσεων, μετεκπαιδευτικών μαθημάτων και άλλων εκδηλώσεων επιστημονικής επικοινωνίας σχετικά με τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις στον Καρδιομεταβολισμό.

Στόχος μας δεν είναι να δημιουργήσουμε ένα ακόμη περιορισμένης εμβέλειας ελεγχόμενο Σωματείο, αλλά να απελευθερώσουμε τις διαδικασίες και να δώσουμε την ευκαιρία έκφρασης αλλά και το βήμα σε όλους τους Καρδιολόγους, Παθολόγους,

Ενδοκρινολόγους και Γενικούς ιατρούς της Επικράτειας.

Τέλος ανοίγουμε ένα δρόμο επικοινωνίας με τους ανθρώπους που θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με θέματα υγείας, να πληροφορηθούν και να δώσουν έγκυρες απαντήσεις στα ερωτήματά τους.